Essències Florals

 

 

Essències Florals

Essències Florals

 

 

Sistema reconegut per la OMS el 1976, utilitza essències de flors silvestres. Es considera una de les teràpies més prototípiques de la teràpia vibracional i és capaç d’actuar a nivell holístic tant en dolences psíquiques com físiques.

Les essències més conegudes són les del Dr. Bach, tot i que n’hi ha moltes més. Havent estudiat varis sistemes, treballo combinant els que més m’han agradat.

Els remeis florals són inofensius per l’organisme, es poden combinar amb altres teràpies i es poden aplicar a nens, adults, dones embarassades, ancians, animals o plantes, ajudant-los a prendre consciència de situacions conflictives per a que puguin trobar possibles solucions o adaptar-se a les noves circumstàncies, gràcies a la seva capacitat d’equilibrar i restituir els nivells energètics.

Les emocions són vivències afectives que es produeixen bruscament i van assolint intensitat, però són de curta durada i normalment venen acompanyades de canvis somàtics. Ocupen una posició central i determinant en la vida psíquica i en el seu equilibri. Alguns desordres corporals s’adscriuen a la patologia de les emocions, tant si són conseqüència directa (trastorns psicosomàtics) o indirecta (histèria de conversió). La seva integració equilibrada depèn de la maduració del sistema nerviós i de factors psicològics. El tractament amb fors ens ajuda a fixar l’aprenentatge de les lliçons i evitar el patiment de la malaltia, corregeix estats negatius.

Així, ens ajuden a superar pors, pànics, ràbia, tristesa, depressions, apatia, obsessions, comportaments auto-destructius, traumes del passat…