Naturopatia

 

Naturopatia

Naturopatia

 

 

La Naturopatia és la ciència que estudia propietats i aplicacions de tots els elements naturals: aire, aigua, sol, terra i vegetals per tal de mantindre i recuperar la salut. És una professió reglada en la major part de països i ofereix una completa gama de tècniques naturals.

Després d’estudiar i conèixer-les, vaig decidir quedar-me amb la fitoteràpia mediterrània basada en els principis de la MTCH, les plantes medicinals, els suplements vitamínics, els oligoelements, les essències florals, l’acupuntura, la reflexoteràpia, el reiki i les tècniques de relaxació.

La Naturopatia ens ajuda a eliminar de l’organisme aquelles substàncies tòxiques i perjudicials i ens aporta substàncies útils i saludables, recuperant l’equilibri. La Naturopatia sosté que un dels pilars bàsics és el de la unitat orgànica, i diu que el cos és un únic òrgan, de manera que qualsevol dolença o malaltia es tracta globalment.

Si tenim un sistema immunològic fort, bons hàbits de vida, fem exercici, evitem el consum de substàncies tòxiques i gestionem bé les nostres emocions ens assegurem mantindre una bona salut.