CEL·LULITIS

La cel·lulitis és una infecció produïda per bacteris de la capa més profunda de la pell. CELULITISEls bacteris poden entrar a través de qualsevol trencament a la pell. Generalment, les infeccions a la pell solen ser a la capa superior i desapareixen amb les cures adients. Però en la cel·lulitis, els teixits profunds de la pell de la zona infectada queden vermells, calents, irritats i dolorosos. 

Els dipòsits de cel·lulitis tenen una aparença esponjosa i amb clotets que es defineix com a pell de taronja.

Diversos factors influeixen en que es tingui i la quantitat de cel·lulitis. Els gens, la quantia de greix corporal, l’edat i la densitat de la pell són tots factors associats a la quantitat de cel·lulitis que té ja el visible que aquesta resulta.Igual que altres greixos, la cel·lulitis es pot reduir amb una vida sana, dieta baixa en greixos. El desenvolupament de la cel·lulitis també s’activa per la inserció de toxines sota la superfície de la pell. Això pot ser contrarestat simplement augmentant el consum d’aigua ja que això eliminarà les toxines sense esforç, alhora que manté uns nivells saludables d’hidratació

Sense exercici, fins i tot les dietes més sanes poden no tenir els resultats esperats.

El greix NO pot ser eliminat totalment, sense conseqüències per a la salut. Fins i tot després d’una liposucció, el greix i la cel·lulitis tornen. Molts massatges anticel·lulítics només redueixen l’aparença de la cel·lulitis, tenint un efecte temporal. Encara que poden funcionar a curt termini, la cel·lulitis torna si no hi ha canvis importants en la dieta i estil de vida.

 Remeis per combatre la cel·lulitis:

  •  Beure aigua en dejú i entre hores.
  • Les algues es nodreixen directament per osmosi en l’aigua de mar. La seva riquesa és inimaginable i com s’alimenten dels mateixos elements de la cèl·lula, la seva utilització no comporta riscos d’al·lèrgies o rebutjos.
  • La pinya ajuda en la digestió de menjars abundants. Posseeix un enzim que ajuda a trencar les proteïnes produïdes anormalment, entre elles, les causants de la cel·lulitis.
  • Reduir el consum de sal, hidrats de carboni, greixos, cafè, conserves, dolços i espècies.
  • Consumir proteïnes, fruites i verdures.
  • Un mètode barat és una dutxa freda cada matí per tonificar la pell.
  • També hi ha tisanes drenants del fetge, fetes de carxofa, card, xicoira, farigola, olivera i espígol, que ens ajuden a eliminar toxines.
  • La vitamina E, present en el blat, l’oli de soja, el peix cru, en ametlles, nous, avellanes i altres aliments oleaginosos, protegeix les venes i les artèries.

Deixa una resposta

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>