Formacions

 

Ofereixo les següents formacions per a grups grans, petits, inclús a nivell individual:

  • Reiki I. Sanació Física tant per a tu com per als demés. Comença un camí de creixement personal, i se’t convidarà a viure segons els 5 principis de la filosofia Reiki.
  • Reiki II. Sanació Emocional tant per a tu com per als demés. En aquest segon nivell, continuaràs amb el teu creixement interior, aprenent tècniques noves de meditació per practicar cada dia.
  • Reiki III + Mestria . Aprèn a transmetre el reiki. Avança en el teu creixement personal.
  • EFT. Tècnica d’Alliberament Emocional o Tapping. Una tècnica d’alliberament emocional a través de certs punts d’acupuntura, sense necessitat d’utilitzar agulles, molt fàcil d’aprendre que et permetrà alliberar aquells bloquejos que detectis en tu.
  • Massatge Tailandès per a parelles. Si sou una colla de més de 6 persones, podem organitzar un taller d’un dia on aprendreu i practicareu passos bàsics del Massatge Tradicional Tailandès. Una experiència diferent i divertida, que no us deixarà indiferents!!!
  • Massatge Californià. Aprèn a fer un bon massatge relaxant, basat en diferents tècniques de diferents cultures i escoles.
  • Massatge amb Canyes de Bambú. És un dels massatges estrella de centres d’estètica i spas. Drenant, anticel·lulític i relaxant, molt agradable al tacte, tot un plaer pels sentits. Si tens nocions bàsiques d’anatomia o et dediques a l’estètica, vine i aprèn-lo.
  • Gemoteràpia. Tot estudiant la força dels diferents elements sobre la salut, vaig descobrir el meravellós món de les pedres precioses i semi-precioses. Veient com una amatista harmonitza, o un granat va bé per problemes menstruals, o un lapislazuli ens ajuda a comunicar-nos millor, vaig decidir crear aquest taller, d’un dia de durada, on aprendràs les diferents propietats de diferents minerals.
  • Formacions personalitzades. Si vols una formació personalitzada, en una o vàries tècniques, només cal que demanis. La resta, deixa-ho a les meves mans. Si tens un centre, o un spa, i vols formar-te o que es formin els diferents terapeutes que tens, en parlem, mirem què necessiteu, i fem una formació a mida.
  • Formació en Protocols de Balneari. massatge amb pindes, massatge hindú xampi, massatge californià, massatge amb bambú, massatge geotermal, tractaments corporals, fangoteràpia. Creació de tractaments corporals específics pel teu centre. Forma el teu equip en totes aquestes tècniques, o simplement en les que necessitis.

 

 

calendari

                           CALENDARI FORMACIONS