MASSATGE ESTRUCTURAL PROFUND

El MEP o massatge estructural profund és una tècnica de massatge que treballa amb els teixits connectius i la musculatura del cos. Moltes vegades les limitacions naturals del cos són causants de nombrosos dolors físics i altres molèsties, fins i tot emocionals. La tècnica MEP utilitza una sèrie de tècniques d’alliberació mio-fascial i teràpia d’integració estructural.

El focus no està en el plaer immediat, sinó en l’objectiu a llarg plas de l’alteració dels músculs, estructures i limitacions. La tècnica, tot i que dolorosa, té efectes relaxants i alleugereix el dolor i millora la capacitat de moure’ns sense tensions.

A través del MEP, coneixeràs millor el teu cos a través d’una sèrie d’exercicis que impliquen tacte i moviment, alliberaràs l’estrès, i millorarà el funcionament de les teves articulacions.

En general es realitzen entre 8 i 12 sessions, cadascuna d’elles única, però basada en les sessions anteriors, i en cada una d’elles es treballa una part diferent del cos, podent repetir alguna zona si el terapeuta ho creu convenient: cames, braços, esquena, abdomen, tòrax… Al llarg de cada sessió es treballarà des de diferents angles, arribant a tot el cos.  Així, més enllà de relaxar la musculatura, reduirem la pressió arterial, els nivells de l’hormona de l’estrès i augmentarem la producció d’oxitocina i serotonina, responsables del benestar mental, tot millorant el rendiment físic i mental, alineant el cos i millorant el desenvolupament de les activitats diàries, produint un cos lleuger, equilibrat, lliure de dolor i en pau amb sí mateix.

rolf

Deixa una resposta

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>