Occidentals

Quiromassatge

D’origen suec, és un mètode que combina manipulacions manuals i coneixements de fisiologia, biologia i anatomia amb l’atenció, la psicologia i la empatia i predisposició humana que mereix tota persona que recorre a les nostres mans. Està indicat per dolences corporals, trastorns físics, traumatismes, contractures, atrofies i fatigues musculars, esquinços, dolors tendinosos, distensions musculars i processos dolorosos periarticulars, artrosis, reuma, lumbàlgies, dolors cervicals, dorsàlgies, escoliosis, ciàtica i dolences neuromusculars.


Massatge esportiu

El massatge esportiu està basat en una sèrie de maniobres que ens ajuden a preparar i reparar els teixits del cos, ajudant-nos a optimitzar el rendiment muscular i prevenir i tractar lesions. Ens ajuda a activar la circulació dels fluids corporals i a eliminar toxines. D’altra banda, ens ajuda també a tonificar i oxigenar la musculatura.

Drenatge Limfàtic Manual

Tècnica que consisteix en realitzar de manera manual aquells moviments que el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari, no pot fer per sí mateix. És un tractament suau, dolç i agradable que ens ajuda a desbloquejar els mecanismes de neteja de l’organisme, eliminant així substàncies tòxiques i líquids que, producte del sedentarisme, obesitat i altres malalties es veuen impossibilitats de ser totalment eliminats de manera natural.

Descontracturant

Ajuda a baixar els nivells de tensió de les zones més dolorides, especialment coll, esquena i zona lumbar, així com també cames, especialment bessons.

Un cop identifiquem on hi ha la tensió o lesió, apliquem diferents tècniques i maniobres, que ens permeten millorar l’elasticitat del múscul, augmentar la circulació sanguínia, afavorir el sistema nerviós i millorar l’oxigenació.

Massatge Craniofacial

És al cap on se situen 3 dels òrgans dels sentits: vista, olfacte, gust i, per tant, on rebem gran part de la informació de l’exterior, la processem i actuem en conseqüència. El massatge craniofacial és ideal per tractar el bruxisme, migranyes, mal de cap i tensió muscular de la zona. Tonifica la musculatura de la cara, a la vegada que activa els òrgans vitals reflectits al rostre, equilibra els hemisferis cerebrals, propicia un enfortiment glandular, sensorial i orgànic. Anima la circulació sanguínia, nodreix el crani i el cabell, i ens ajuda a mantindre la claredat mental, aquietant-la, relaxant-la i reequilibrant-la.

Reflexoterapia podal

L’estimulació mitjançant una manipulació precisa sobre les terminacions nervioses de la pell en els punts i zones reflexes dels peus té una resposta orgànica, muscular, estructural, química i energètica. Es recomana la reflexologia per reforçar les transmissions nervioses, potenciar l’auto-regulació del nostre organisme, afavorir la respiració i la nutrició cel·lular, relaxar profundament el cos, millorar la circulació sanguínia i limfàtica, regular les funcions glandulars, orgàniques i hormonals, evitar estancaments de toxines i elements de desfet en els teixits, depurar i netejar el cos i disminuir o eliminar el dolor. Amb la reflexoteràpia tractem alteracions psicosomàtiques com l’estrès, la depressió, l’insomni, el nerviosisme, angoixa, cefalees, el sistema músculo-esquelètic, el sistema digestiu, problemes dels òrgans dels sentits, deficiències de circulació sanguínia o limfàtiques, problemes genito-urinaris, deficiències immunològics, al·lèrgies, desajustaments hormonals, deficiències respiratòries i processos pre o post operatoris.