Drenatge linfàtic manual

 

Drenatge linfàtic manual

Drenatge linfàtic manual

 

 

El D.L.M. és una tècnica que consisteix en realitzar de manera manual aquells moviments que el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari, no pot fer per sí mateix.

El D.L.M. és un protocol de maniobres manuals molt suaus i superficials amb la finalitat de drenar i desplaçar la limfa estancada cap a territoris limfàtics sans per tal de facilitar la seva evacuació normal.

És un tractament suau, dolç i agradable que ens ajuda a desbloquejar els mecanismes de neteja de l’organisme, eliminant així substàncies tòxiques i líquids que, producte del sedentarisme, obesitat i altres malalties es veuen impossibilitats de ser totalment eliminats de manera natural.

Es recomana per edemes, inflamacions, cansament i dolor, i es realitza a tot el cos. Ens ajuda a drenar, relaxar, tonificar les parets de les artèries, potenciar els gots limfàtics, regular el to muscular, potenciar el sistema immunològic i per al tractament de l’acnè, la rosàcia, la cel·lulitis, limfoedemes, restrenyiment, neuràlgia del trigemi i lipoedemes.