Reflexoterapia podal

 

Reflexoterapia podal

Reflexoterapia podal

 

 

La reflexoteràpia podal és una de les teràpies més sol·licitades degut a que els peus són una de les parts més sensibles i receptives del nostre cos. El sistema nerviós regeix i coordina totes les funcions del nostre organisme, i és el responsable de les respostes reflexes davant de qualsevol estímul.

És en els peus on tenim més terminacions nervioses i, per tant, quan ens fa mal algun punt del peu, ens hauríem de preguntar què va malament al nostre organisme, ja que normalment el dolor es manifesta inclús abans de què es manifesti qualsevol altre símptoma a la resta del cos.

L’estimulació mitjançant una manipulació precisa sobre les terminacions nervioses de la pell en els punts i zones reflexes dels peus té una resposta orgànica, muscular, estructural, química i energètica.

Es recomana la reflexologia per reforçar les transmissions nervioses, potenciar l’auto-regulació del nostre organisme, afavorir la respiració i la nutrició cel·lular, relaxar profundament el cos, millorar la circulació sanguínia i limfàtica, regular les funcions glandulars, orgàniques i hormonals, evitar estancaments de toxines i elements de desfet en els teixits, depurar i netejar el cos i disminuir o eliminar el dolor.

Amb la reflexoteràpia tractem alteracions psicosomàtiques com l’estrès, la depressió, l’insomni, el nerviosisme, angoixa, cefalees, el sistema músculo-esquelètic, el sistema digestiu, problemes dels òrgans dels sentits, deficiències de circulació sanguínia o limfàtiques, problemes genito-urinaris, deficiències immunològics, al·lèrgies, desajustaments hormonals, deficiències respiratòries i processos pre o post operatoris.

 

 

Reflexoterapia podal

Reflexoterapia podal