Orientals

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es tailandes-nuad-boran-300x200.jpg

Massatge Tradicional Tailandès

A través de les més de 140 tècniques que té, ens ajuda a millorar la simetria corporal i incrementa la mobilitat del sistema múscul-esquelètic. Es realitza amb roba còmoda, a sobre d’un futó, i comprèn tota una sèrie d’estiraments de tot el cos que ens porten a postures provinents de la tradició del ioga. Ens ajuda a alliberar la tensió, a obrir el cos completament, alleugerint així malestars comuns com pot ser el dolor d’esquena, l’artritis, migranyes, dificultats digestives, desequilibris menstruals i estrès. Per realitzar-lo, combino diferents estiraments amb pressió utilitzant les mans, els peus, els genolls i els colzes.

Tui Na

D’origen Xinès, principalment estimula el flux d’energia vital o Chi, que circula a través dels diferents meridians del cos. Ens ajuda a alleugerir el dolor i millorar la salut en general, compartint els mateixos principis energètics de l’acupuntura. Aplico diferents tècniques com la digitopressió, rodaments, percussions, estiraments i mobilitzacions. Les dolences més comuns tractades amb el Tui Na són l’estrès, l’insomni, la fibromiàlgia, el síndrome premenstrual, la ciàtica, esquinços, lumbàlgies, torticolis, l’ansietat, els desordres intestinals i el cansament crònic.


Massatge Hindu Xampi

Dintre de la tradició Ayurveda hi ha un massatge que s’aplica al cap i a les espatlles, a base de friccions, pressions i frecs. La seva aplicació afavoreix el bon funcionament del sistema nerviós i energètic del cos, indueix a la tranquil·litat i estimula un estat elevat d’atenció i concentració, augmentant així la memòria i la lucidesa mental, així com també embellint els cabells i regenerant les seves cèl·lules, i donant lluentor als ulls. Aquest massatge ens ajuda a restablir el flux d’energia a tot l’organisme, estimula l’alliberament d’endorfines, alleuja la fatiga mental, millora la capacitat de mobilitat articular, redueix la sobrecàrrega d’ossos i articulacions de la zona del coll i facilita el descans corporal.

Kobido

Kobido significa “antic camí de la bellesa”, i la llegenda diu que durant segles va ser una de les teràpies favorites de les emperadrius i emperadors del Japó. Se’l coneix com a lífting japonès. La tècnica del Kobido es basa en una sèrie de fluctuacions entre moviments ràpids i lents que milloren la circulació més profunda del rostre, el coll, les espatlles i l’escot, oxigenant i nodrint les cèl·lules. Un massatge què allibera l’energia i tensió del muscles tonificant-los, millora el fluix limfàtic, destrueix les cèl·lules mortes i promou la producció d’elastina i col·lagen.

Relaxació Coreana

La Relaxació Coreana basa el seu treball sobre el desbloqueig en articulacions de dits, turmells, genolls, malucs, espatlles, colzes, etc. Quan una articulació es mou s’estimulen receptors sensorials i s’equilibra el to muscular a través dels estiraments de cadenes musculars. Tot això ens aporta un estat de relaxació profunda. La relaxació es porta a terme a terra, sobre un futó, i amb roba còmoda.