Geotermal

 

Geotermal

Geotermal

 

 

Provinent tant de la Cultura Xinesa com dels Indis Americans, el massatge amb pedres calentes i fredes ens auda a alleujar dolences i malestars, combatent el dolor, relaxant, revitalitzant, il·luminant i oxigenant la pell.

Les pedres són utilitzades per a estimular els punts i canals energètics amb la finalitat de restablir l’equilibri a l’organisme, eliminant bloquejos energètics i assolint un profund benestar i harmonia.

Està indicat per persones amb estrès, nerviosisme, ansietat i insomni, així com també per problemes d’esquena, dolors musculars, artrosis i artritis, induint a l’alliberament d’emocions bloquejades.

  • PEDRES CALENTES. Estimulen el metabolisme i la circulació sanguínia, relaxen el cos profundament, tenen una acció sedant, desintoxiquen la musculatura i estimulen la micro-circulació.
  • PEDRES FREDES. Descongestionen el rostre, i també les cames cansades i varicoses. Es poden utilitzar en cames i glutis juntament amb gels per eliminar cel·lulitis. Tenen un efecte desinflamant.