Kobido

“Kobido és un altre massatge de la riquesa tradicional oriental. Consisteix en una sèrie de fluctuacions entre moviments ràpids i lentos per millorar la circulació més profunda del rostre, el coll i la part superior del pit “, precisa el especialista.

Només amb les mans i amb mètodes de massatge profund i precís, que treballen la musculatura, i una varietat de moviments superficials” s’aconsegueix frenar l’envelliment, millorar l’oxigenació i la nutrició de les cèl·lules de la pell, activar , il·luminar i tonificar.

Les quatre fases

Neteja i drenatge. En aquesta primera part, el massatgista comença una breu sessió de shiatsu en el rostre per preparar les zones que va a treballar. Després, s’inicia el drenatge: es pressiona la pell i s’arrossega fins a punts concrets per eliminar les toxines.

Estirament i il·luminació. En aquesta fase, s’apliquen productes no cosmètics (com l’olis) per facilitar els moviments de fricció i lliscament que contribueixen a elevar la pell de la cara i recuperar la seva lluminositat. Aquesta part és ideal per dissimular les arrugues i les bosses que surten sota els ulls.

Lifting Japonès. Aquest estadi es produeix quan augmenta la velocitat dels moviments sense produir dolor. El massatge es fa a tota velocitat, però amb afecte. Les mans treballen sobre el rostre, sense exercir una pressió excessiva, per oxigenar i suavitzar els surcos.

Antiestrés final. La fase final fa un retorn al shiatsu, però per pressionar els punts d’acupuntura que serveixen per combatre l’estrès

Els Seus Beneficis

El massatge kobido ajuda a allissar les arrugues, depenent del tipus de pell i de la profunditat de les arrugues, i té un rejoveniment efectiu que es nota des de la primera sessió, amb l’elevació i fermesa de la pell, i es potencia a mig i llarg termini. El resultat és un semblant més serè .

A més, té aquests altres beneficis:

  • Combat l’estrès.
  • Alivia les migranyes o els dolors de cap comú.
  • Evita la rigidesa facial.
  • Millora la circulació.
  • Disminueix alguns problemes en el sistema digestiu.
  • Redueix els efectes del bruxisme.
  • Afavoreix la vista per l’estímul a les zones properes als ulls.