Californià

 

Californià

Californià

 

 

El massatge californià és una forma de treball corporal relativament suau i relaxant, basat en un conjunt de moviments rítmics, llargs, fluids, integradors i envolvents realitzats amb les mans, els colzes i els braços,que propicien el fluir lliure de l’energia del nostre cos per alliberar tensions i dolors, i que es transmeten com si d’una suau dansa sanadora es tractés, transformant-se en art i incorporant elements com estiraments suaus, moviments articulars passius i balanceig cranial.

Amb l’ajuda d’olis essencials i d’un entorn adequat creem un espai per gaudir de pau interna. El massatge californià ens ajuda a combatre el cansament, l’insomni i l’estrès. Ens ajuda a calmar el sistema nerviós, produint un efecte sedant, relaxant les fibres sensitives i alleugerant dolors de cap i migranyes tensionals. Així, ens ajuda a tractar la fibromiàlgia, l’estrès, l’ansietat, la depressió i permet la potenciació del sistema immune.

És ideal per a aquelles persones que estan començant a prendre consciència del seu cos i que volen millorar la seva postura o la seva respiració. Cada sessió dura entre 50 i 90 minuts i es recorre tot el cos: cames, esquena, cap, braços, peus, mans, abdomen, tòrax i cara.