Rituals Corporals

Ritual de les Cireres

Les cireres contenen grans quantitats de minerals, vitamina A, B, C, flavonoides i àcid el·làgic, els quals, aplicats en estètica corporal, converteixen el Ritual de les Cireres en un tractament remineralitzant, desintoxicant i antiinflamatori, al mateix temps que afavoreix l’elasticitat de la teva pell i té un efecte antienvelliment. A més, l’agradable aroma de les cireres t’ajudarà a millorar el teu estat anímic. Per començar, aplico a tot el cos un exfoliant que elimina les cèl·lules  superficials de la pell, al mateix temps que la suavitza. Un cop eliminades aquestes cèl·lules mortes, et faig un massatge relaxant amb oli de cireres, el qual hidratarà tot el teu cos, refrescant-lo i tonificant la teva pell.

Ritual de Marràqueix

Comencem aquest viatge sensorial amb una exfoliació a base de sabó negre i amb el guant Kessa, propi dels tractaments de bellesa de Marràqueix, que t’ajudarà a eliminar cèl·lules mortes de la pell, suavitzant-la i preparant-la per al següent pas. Continuarem amb un massatge corporal amb essència de flor de taronger, que t’aportarà elasticitat i hidratació a la pell, i un estat de benestar mental i emocional gràcies a les propietats relaxants de la flor del taronger. En acabar, podràs endur-te el teu guant Kessa per exfoliar la teva pell a casa sempre que ho necessitis.

Coneix l'opinió dels clients

francisco estruel
francisco estruel
15/02/2024
Soc cliente de fa mes de 8 anys vull destacar sempre la professionalitat puntualitat. Sempre amb objectivitat i aconsellant pel teu be . Si mai e necesitat el servei inclus m'ha ates en dissabte mati. Us la aconsello.
Adela Aguirre Rio
Adela Aguirre Rio
15/02/2024
Jessica es una profesional maravillosa con una profesionalidad impecable.
Martosgold Jose
Martosgold Jose
26/10/2023
Recomano 100%, una sessió d’una hora molt completa, massatge descontracturant que he sortit com nou!
Angels Fernandez Egea
Angels Fernandez Egea
16/10/2023
És una noia molt amable, molt bona amb el reiki, massatges, etc. He repetit més d'una vegada i sense dubte la recomano 100%. La pau i tranquilitat amb ella es impressionant.
tomas sastre gasulla
tomas sastre gasulla
16/10/2023
Ha estat molt bé, molta professionalitat i molt agradable, de veritat val la pena repetir.
Cristobal Sorribes Boyer
Cristobal Sorribes Boyer
16/10/2023
Imprescindible para mantener mi cuerpo en equilibrio, tanto cuando tengo la espalda cargada como cuando necesito desestresarme. Trato profesional y amable. Sin duda aconsejable al 100%

Troba'm a Amposta

Troba'm a Amposta​

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?